Партия Възраждане организира протест пред сградата на Народното събрание. Партията е

...
Партия Възраждане организира протест пред сградата на Народното събрание. Партията е
Коментари Харесай

От Възраждане излязоха на протест, искат военен неутралитет

Партия " Възраждане " провежда митинг пред постройката на Народното събрание. Партията е изрично срещу това страната ни да даде оръжие на Украйна. Протестът е под надпис " Пълен боен неутралитет на България ". Демонстрантите искат и оставката държавното управление, " тъй като не се оправя с рецесиите, пред които страната ни е изправена ". От " Възраждане " упрекват кабинета в непознати зависимости и в липса на съответни решения по отношение на покачването на цените у нас. 

На място се виждат и съветски флагове, с изключение на българските, както и плакати с буквата  " Z " - знак на съветските въоръжени сили.

Към митинга се присъединява партия МИР, от която приканват за неутралитет на България в спора с Украйна и също се афишират против даването на оръжия на страната ни. Те провеждат и поход на мира, който се сля с митинга на „ Възраждане “ и блокира площада пред Народното събрание.

Протестът на " Възраждане " стартира в 12 часа пред постройката на Народното събрание, ограниченията за сигурност са засилени. Парламентът е обкръжен с ограждения на полицията.  Автобуси от цялата страна са довели протестиращите. Очаква се демонстрацията да продължи през целия ден.

" В момента единственото нещо, което стопира депутатите да гласоподават плана за изпращане на военна помощ на Украйна - този акт на изменничество, сте всички вие тук на площада. Истината е, че през днешния ден това предложение трябваше да бъде импортирано, само че те се уплашиха, тъй като предателите са страхливи, крепят ги само непознати сили ", сподели депутатът и лидер на " Възраждане " Костадин Костадинов. " България не е НАТО, България не е Европейският съюз, България – това сме ние. Националните предатели усещат, че революцията стартира. Ние няма да отстъпим, до момента в който още веднъж не стартираме да управляваме страната си ", сподели още Костадинов, като прикани за оставка на държавното управление и предварителни избори.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР